Overslaan en naar de inhoud gaan

Fivel

Delfzijl

Ganzenerf 91
9932 KB Delfzijl
Een plek om te wonen
Begeleiding aan huis

Locatie:
Woonlocatie Fivel in Delfzijl biedt verschillende vormen van zorg: maatschappelijke opvang, beschermd wonen en ambulante begeleiding. De woonvorm ligt aan de rand van een woonwijk met uitzicht op het Eemskanaal. Ze biedt plek aan 18 bewoners voor beschermd wonen (zowel WLZ als WMO) en 4 cliënten voor maatschappelijke opvang. De bewoners wonen in hun eigen appartement. Ze hebben een eigen kamer en delen met andere bewoners de keuken en badkamer.

In de omgeving ligt het mooie Appingedam met een historisch stadcentrum. De stad Groningen is per rechtstreekse trein te bereiken. De Waddenzee ligt vlakbij. Er is openbaar vervoer in de wijk. De supermarkt is op fietsafstand.

Begeleiding en dagbesteding:
Begeleiding is 24/7 aanwezig. Overdag bieden we begeleiding en ‘s nachts is er een slaapdienst aanwezig. 
De begeleiding richt zich op het brengen van stabiliteit, veiligheid en structuur en biedt hulp voor de individuele hulpvraag. Samen met de persoonlijk begeleider maak je ondersteuningsdoelen voor je eigen ontwikkeling. 

Er is een groepsruimte voor eet- en koffiemomenten, hier is begeleiding bij aanwezig. In deze ruimte kan je ook TV kijken en spelletjes doen.
Daarnaast is het doel om de cliënten een zinvolle daginvulling te bieden en het ritme van een goede dag- en nachtrust te laten volhouden.

Profielschets:
We bieden binnen begeleiding aan volwassenen (vanaf 18 jaar) met GGZ-problematiek en/of LVB. Samen met de gedragskundige zoeken we naar de optimale begeleiding. We werken samen met externe partijen zoals Lentis, Humanitas DMH, Inter-Psy, Fivelstee (dagbesteding), Cadanz Appingedam.

Locatie Fivel is een locatie waar je langdurig kunt wonen en werken aan je groei naar zelfstandigheid.

Aanmelding:
Mail naar
zorgbemiddeling@profilazorggroep.nl  

 

De begeleiders kijken samen met jou naar je hulpvraag en samen stellen jullie doelen vast.