Overslaan en naar de inhoud gaan

Opwekking 2024

Bijzondere Mensen Tent

Wat was het weer bijzonder! We kijken met elkaar terug op een prachtige Pinksterconferentie in Biddinghuizen.

Ook dit jaar organiseerde Profila Zorggroep weer de Bijzondere Mensen Tent. In deze tent was er een speciaal programma voor mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis. We hebben met elkaar gezongen, muziek gemaakt, gebeden, geknutseld en geluisterd naar verhalen over God. Het thema dit jaar was 'Dichterbij'. 

Online programma
Kon je niet komen, maar wil je graag online nog meegenieten? Hier vind je de video's en het magazine van het online programma. 

Online BMT 2024

Wil je meer weten? Of heb je vragen? Mail ons gerust: bijzonderemensentent@profilazorg.nl.

Vervolgwebinars
Tijdens de pinksterconferentie van Opwekking gaven wij twee seminars in de Bijzondere Mensen tent. Samen met Dit Koningskind en Belangenvereniging Sien organiseerden we een seminar over 'autisme en geloven' en Christiaan Jelsma voerde zijn cabaretvoorstelling 'De Verdenking' op.

Op 12 en 17 juni organiseren wij vervolgwebinars over deze thema's. Wil je meer weten? Download dan de flyers. 

Geloof en autisme

De kracht van kwetsbaar leven 
 

* Geeft een verplicht veld aan

Algemene gegevens deelnemer

Gegevens aanmelder

(Bereikbaar tijdens Opwekking!)

Gebruik beeldmateriaal

Tijdens de conferentie zullen er in de Bijzondere Mensen Tent foto’s en mogelijk filmopnames gemaakt worden. Dit beeldmateriaal zal Profila Zorggroep gebruiken voor publicaties. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, dan respecteren we dat en kunt u dit hieronder aangeven.

Programma Opwekking

Welke dagdelen is de deelnemer aanwezig?

 

Profila Zorg wil tieners die mee doen aan het programma in de Bijzondere Mensen Tent ook de gelegenheid geven om op zaterdag avond en/of zondag avond naar het tienerprogramma van Opwekking te gaan (Teenzone). Dit zal een groep van maximaal 10 tieners zijn, die onder begeleiding van vrijwilligers daar naartoe zullen gaan. Dit is alleen bedoeld voor tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

Zorgbehoefte

Wordt de deelnemer opgehaald na het programma?
Zo kunnen zij de kosten voor de begeleiding in rekening brengen.

Download het programma magazine