Overslaan en naar de inhoud gaan

Opwekking 2024

Bijzondere Mensen Tent

Ook in 2024 organiseert Opwekking DV haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. 

Profila Zorggroep biedt dan ook haar Bijzondere Mensen Tent aan. In deze tent bieden wij een speciaal programma aan voor mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis. We zingen met elkaar, maken muziek, bidden, knutselen en luisteren naar verhalen over God. 

Online programma
Kun je niet komen, maar wil je online meedoen, je vindt hier de video's voor het online programma: https://profilazorggroep.nl/bmtonline2023 

Opgeven deelnemer
Een deelnemer geef je op door: 

1. Het aanmeldformulier van Profila Zorggroep in te vullen (scroll naar beneden)
2. Het aanmeldformulier op de website van Opwekking in te vullen.

Opgeven vrijwilliger
Het is dit jaar ook weer mogelijk om te helpen als vrijwilliger! Bij de Bijzondere Mensen Tent werken we met kleine groepjes zodat we de aandacht kunnen geven die nodig is. Als vrijwilliger ben je het aanspreekpunt en je zorgt dat deelnemers een gezellige tijd hebben. Opgeven kan via de website van Opwekking (onder het kopje 'hoofdprogramma').

Wil je meer weten? Of heb je vragen? Mail ons gerust: bijzonderemensentent@profilazorg.nl

 

Zo zag het programma er in 2023 uit:

Programma BMT
 

Bel ons

(030) 635 75 00

Ma - vr: 8:30 tot 17:00

* Geeft een verplicht veld aan

Algemene gegevens deelnemer

Gegevens aanmelder

(Bereikbaar tijdens Opwekking!)

Gebruik beeldmateriaal

Tijdens de conferentie zullen er in de Bijzondere Mensen Tent foto’s en mogelijk filmopnames gemaakt worden. Dit beeldmateriaal zal Profila Zorggroep gebruiken voor publicaties. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, dan respecteren we dat en kunt u dit hieronder aangeven.

Programma Opwekking

Welke dagdelen is de deelnemer aanwezig?

 

Profila Zorg wil tieners die mee doen aan het programma in de Bijzondere Mensen Tent ook de gelegenheid geven om op zaterdag avond en/of zondag avond naar het tienerprogramma van Opwekking te gaan (Teenzone). Dit zal een groep van maximaal 10 tieners zijn, die onder begeleiding van vrijwilligers daar naartoe zullen gaan. Dit is alleen bedoeld voor tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

Zorgbehoefte

Wordt de deelnemer opgehaald na het programma?
Zo kunnen zij de kosten voor de begeleiding in rekening brengen.

Download het programma magazine