Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslaving

Lukt het jou niet om van je verslaving af te komen? Je hoeft het niet alleen te doen. Schaam jij je en durf je geen hulp te vragen? Onze professionele hulpverleners komen met liefde en zonder oordeel naast je staan om samen te zoeken naar de oplossing voor jouw verslaving.

Begeleiding bij jou thuis 
Als je thuis kunt blijven wonen en je verslaving wilt afsluiten is ambulante hulp een goede optie. Samen met de hulpverlener breng je jouw situatie in kaart zodat we een persoonlijk behandelplan kunnen maken. Als het nodig is werken we samen met andere professionals. Samen gaan we voor blijvend herstel!

Intensieve zorg
Op onze locatie de Ark kun je terecht als je verstandelijk beperkt bent en daarnaast ook te maken hebt met een verslaving. Begeleiders zorgen 24 uur per dag voor een veilige plek en structuur in jouw dag. Daardoor ervaar je minder stress en krijg je meer vertrouwen. Je gaat nuttig werk doen zoals houtbewerking, tuinieren, creatieve activiteiten en inpakken of klussen. Dat geeft een voldaan gevoel!
Samen met artsen en therapeuten gaan we aan de slag met jouw verslaving. Daarnaast zorgen we voor rust en stabiliteit zodat je kunt herstellen en nieuwe dingen kunt leren.

Regio's
Je kunt terecht op onze locaties de Ark in Dordrecht en de Oogstlaan in Puttershoek

Samen met mijn begeleider heb ik een plan gemaakt en met vallen en opstaan ben ik clean geworden. Elke keer als ik terugviel, hielp mijn begeleider me weer op het juiste pad. Ik ga werk zoeken en proberen wat moois van mijn leven te maken!

Kevin