Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik en foto's Opwekking 2023

Was jij erbij op Opwekking? Wij kijken terug op een zeer geslaagd weekend in de Bijzondere Mensen Tent én in onze stand.

In de Bijzondere Mensen Tent verzorgde een grote groep vrijwilligers weer een prachtig programma voor mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis. Deze tent is altijd exclusief toegankelijk voor de deelnemers, maar dit jaar waren er een paar momenten waarop iedereen welkom was, namelijk tijdens de Bingo en het Praisefeest. Een groot succes!
Daarnaast verzorgde Mirjam van der Vegt een seminar over het thema Levend Verlies. Met ruim 200 bezoekers zat de tent helemaal vol.

In de stand konden bezoekers een competentietest doen (ben ik geschikt voor het werk in de zorg?), een kaart schrijven voor een cliënt, de artwall bewonderen en wat erg populair was: onze zorgrobot SARA ontmoeten.

Nagenieten? Bekijk de video en de foto's onder dit bericht (fotografen: Ruth de Jong, Reinder Lont, Niels Bronkema en Ton van Kooten). 

Bedankt voor jullie komst en gezelligheid en tot volgend jaar!

Opwekking gemist of wil je thuis alles nog eens opnieuw beleven? Hier vind je de video's die horen bij de dagprogramma's van de Bijzondere Mensen Tent 2023.