Overslaan en naar de inhoud gaan

Reisje Disneyland Parijs voor M@W: 'Een van de mooiste dagen van ons leven'

Het is alweer drie jaar geleden dat M@W de samenwerking startte met QLS; een familiebedrijf in Dordrecht dat de logistiek verzorgt voor een groot aantal webshops. De mannen van M@W maken het wagenpark schoon, pakken de pakketten in en zorgen ervoor dat het terrein van QLS spik en span is.

Quincy Boogers, algemeen directeur van QLS: “Al een langere tijd vinden wij als familie dat ondernemen verder gaat dan alleen het helpen van klanten. Daar hebben wij ons MVO-beleid op gebaseerd met als speerpunten duurzaamheid, inclusiviteit en goede doelen. Wij zijn enorm trots dat wij door de harde groei die QLS doormaakt ons ook steeds meer mogen inzetten voor deze punten."

Grote glimlach
"Onze samenwerking met Profila Zorggroep is heel fijn", vervolgt Boogers. "Deze biedt QLS namelijk de kans om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt écht mee te laten doen in de samenleving. Het maakt mijn dag als ik de mannen weer met een grote glimlach op hun gezicht over ons terrein zie lopen. Om onze waardering goed over te dragen, hebben wij de mannen van M@W een mooie reis naar Disneyland Parijs aangeboden.”

Werkbegeleider Melvin Slooten is blij met de unieke samenwerking met QLS: “Onze samenwerking met QLS is werkelijk uniek. Het is een mooi familiebedrijf, waarin waardering en ondersteuning centraal staan en het QLS-team toont een oprechte betrokkenheid bij onze medewerkers, wat bijdraagt aan een sterke band tussen beide organisaties.”

Inmiddels zijn de mannen naar Eurodisney geweest en het was een succes: "Voor hen een van de mooiste paar dagen van hun leven en dat zegt toch meer dan genoeg", aldus een enthousiaste Melvin.