Overslaan en naar de inhoud gaan

Open dag Bonaventura was een feestje!

Zaterdag 1 juni 2024 was het feest op Zorgboerderij Bonaventura. Van 10:00 tot 16:00 uur opende de boerderij haar deuren voor de jaarlijkse Open Dag, en het was een waar succes!

De zon liet zich jammer genoeg niet zien, maar de sfeer was goed en er was voor iedereen wat te beleven. Kinderen konden zich uitleven op de springkussens, meedoen aan de speurtocht en de dieren op de kinderboerderij aaien. Volwassenen konden genieten van informatieve rondleidingen over de boerderij, workshops en natuurlijk de lekkere hapjes en drankjes. Radio DJ Juraini zorgde voor de juiste beats en bracht extra energie in de dag.

De Open Dag was een unieke kans om kennis te maken met Zorgboerderij Bonaventura en te zien hoe hier dagelijks mensen met een beperking, dementie en jongeren met problemen bezig zijn met een zinvolle invulling van hun (werk)dag. Bezoekers konden de medewerkers ontmoeten, meer leren over de waardevolle diensten die ze aanbieden en zelf ervaren hoe belangrijk en plezierig een dag op de zorgboerderij kan zijn.

Kinderen konden een ritje maken over het terrein van de boerderij