Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatwerktrajecten voor jongeren en hun ouders/verzorgers op de Veluwe  

Speciaal voor jongeren en ouders die vastlopen in allerlei verschillende situaties, zijn we gestart met ‘Team Jong Veluwe'. We bieden een brede vorm van zorg aan zoals hulp thuis, begeleiding op locatie, en kind- en ouderondersteuning binnen de maatschappelijke opvang en gezinshuizen. We sluiten aan bij de begeleidingsbehoeften van ouders en hun kinderen. De zorg leveren we zoveel mogelijk binnen het gezin, maar ook buitenshuis op locatie, zoals bijvoorbeeld onze locatie Grip op je leven.      

Leanne Mandemakers is sinds dit jaar werkzaam bij Team Jong Veluwe. Haar hart ligt vooral bij relatie, gezin en jeugdhulpverlening. Leanne: ‘Ik ga langs bij gezinnen als er bijvoorbeeld hulp nodig is bij de opvoeding of als jongeren zijn vastlopen op school. Dan kijk ik wat er nodig is en hoe wij kunnen helpen. Ik krijg er energie van om de ander te steunen en te zien dat kinderen en ouders groeien in vaardigheden en weer vertrouwen krijgen in eigen kunnen.   

Wil je meer weten over de maatwerktrajecten voor jongeren en hun ouders/verzorgers op de Veluwe? Klik op de onderstaande link. 

Hulp bij opvoeden