Overslaan en naar de inhoud gaan

Wanmolen

Poortugaal

Wanmolen 15
3171 DM Poortugaal
Een plek om te wonen
Gebouw Wanmolen

De twee woningen van Wanmolen liggen in een rustige wijk van het dorp Poortugaal. Je kunt hier wonen als je licht of matig verstandelijk beperkt bent, eventueel in combinatie met een psychiatrische aandoening. De medewerkers bieden 24 uur per dag liefdevolle zorg in een warme en huiselijke sfeer.

Je hebt een eigen appartement met douche en toilet. In de gezamenlijke woonkamer en in de ruime tuin kun je de gezelligheid opzoeken. ’s Avonds genieten we van een goede maaltijd die we samen klaargemaakt hebben. 
De begeleiding is gericht op het behouden van jouw zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Je krijgt hulp bij het nemen van beslissingen en samen kijken we naar jouw mogelijkheden en wensen. We vinden het belangrijk om echt oog te hebben voor elkaar.

De woningen liggen in een moderne, rustige woonwijk in het dorp Poortugaal. Op loopafstand vind je diverse supermarkten, een kapper, huisarts, tandarts en metrostation. Bij de Oude Maas kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Kamer Wanmolen

 

 

Ik woon graag op de Wanmolen en voel me hier thuis. Ik heb een fijn appartement waar ik mijn verzameling met poppen en knuffels heb staan.

Marieke

Het is de mooiste baan van mijn leven. Het is een eer om voor de mooie, spontane, eerlijke mensen te mogen werken.

Wil Zweistra, persoonlijk begeleider