Overslaan en naar de inhoud gaan

Vreeweg

Nunspeet

Vreeweg 11
8071 SJ Nunspeet
Een plek om te wonen

Locatie Vreeweg is een woonvorm voor beschermd wonen. De begeleiding is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig.

Overdag bieden we begeleiding en 's nachts is er een slaapdienst. Er wonen 13 bewoners, verdeeld over vier woningen. Er is ook een eengezinswoning waar drie personen wonen. Iedere bewoner heeft de beschikking over een zit/slaapkamer met eigen badkamer. Er is een gezamenlijke ruime woonkamer/keuken. 
Je maakt afspraken over gezamenlijk eten of zelfstandig koken.  Elke week is er overleg waarin je afspraken maakt over de huishoudelijke taken.

Vreeweg ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van het centrum van Nunspeet. 

Vreeweg

Vreeweg biedt begeleiding aan volwassenen (vanaf 18 jaar) met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening. Ons doel is om stabiliteit, veiligheid en structuur aan te brengen in jouw leven. Ook is er ondersteuning bij het dagelijks leven en de begeleiding is gericht en afgestemd op de individuele hulpvraag. Je bepaalt samen met jouw begeleider doelen waaraan je gaat werken.

We vinden het belangrijk dat je zoveel mogelijk deelneemt aan de samenleving en ondersteunen je daarbij. Daarom is het belangrijk dat je werk/dagbesteding hebt. Is dat nog niet het geval, gaan we samen op zoek naar een geschikte plek.
Vreeweg is een geschikte plek om langdurig te wonen, maar ook een goede plek om door te stromen naar zelfstandig wonen in de toekomst.