Overslaan en naar de inhoud gaan

Vredenburg

Steenwijkerwold

Vredenburg 76
8341 RR Steenwijkerwold
Een plek om te wonen

Vredenburg is gelegen in Steenwijkerwold. Je kunt hier wonen als je 18 jaar of ouder bent en een (licht) verstandelijke beperking, ASS (autisme spectrum stoornis) en/of een psychische aandoening hebt. Er zijn 15 appartementen voor begeleid wonen beschikbaar. De begeleiders helpen jou bij het vinden van stabiliteit, veiligheid en structuur in je leven. 

Als je bij ons komt wonen, krijg je een vaste begeleider maar je mag natuurlijk altijd een beroep doen op de andere begeleiders. We drinken iedere dag samen koffie. Gezamenlijk eten kan, maar hoeft niet. De begeleiding is gericht op jouw hulpvragen en doelen. Vredenburg is een geschikte plek om langdurig te wonen, maar ook een goede plek om door te stromen naar zelfstandig wonen in de toekomst.

Vredenburg bestaat uit 18 appartementen. Drie appartementen zijn in gebruik als ontmoetingsruimte, keuken en kantoor van de begeleiding. Ieder appartement is voorzien van een badkamer, keuken en berging. Sommige woningen beschikken over een kleine voortuin.