Overslaan en naar de inhoud gaan

Vredenburg

Steenwijkerwold

Vredenburg 76
8341 RR Steenwijkerwold
Een plek om te wonen

Op locatie Vredenburg bieden wij begeleiding aan volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking, ASS (autisme spectrum stoornis) en/of een psychische aandoening. Er zijn 15 appartementen voor begeleid wonen beschikbaar. Daarnaast hebben we ook een mooie groepsruimte.

Op Vredenburg woon je in een eigen appartement en kun je deelnemen aan de groepsmomenten. We drinken samen koffie, eten gezamenlijk en doen  verschillende activiteiten zoals spelletjes en wandelen. Ons doel is om stabiliteit, veiligheid en structuur aan te brengen in jouw leven.

De begeleiding biedt jou ondersteuning bij het dagelijks leven en is afgestemd op jouw hulpvraag. Samen met jouw begeleider bespreek je de doelen waar jij aan gaat werken. We vinden het belangrijk dat je zoveel mogelijk deelneemt aan de samenleving en ondersteunen jou daar waar dat nodig is.

Voor een goede invulling van je dag is het belangrijk dat je werk of dagbesteding hebt. Wanneer je dit nog niet hebt, gaan we samen op zoek naar een goede plek.

Vredenburg is een geschikte plek om langdurig te wonen, maar ook een goede plek om door te stromen naar zelfstandig wonen in de toekomst.

Vredenburg bestaat uit 18 appartementen. Drie appartementen zijn in gebruik als gezamenlijke woonkamer, keuken en kantoor van de begeleiding. Ieder appartement is voorzien van een badkamer, keuken en berging. Sommige woningen beschikken over een kleine voortuin.