Overslaan en naar de inhoud gaan

Spoorzicht

Hoogeveen

Montgomerystraat 1
7901 AV Hoogeveen
Een plek om te wonen

Thuis: dat is de plek waar je je op je gemak voelt, waar je mag zijn wie je bent. Dat is wat woonlocatie de Spoorzicht in Hoogeveen graag wil voor haar bewoners.

Spoorzicht is een nieuwe plek voor 26 mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners ontvangen zorg en begeleiding van Profila Zorggroep en van Stichting Sprank. Hier kunnen mensen voor langere tijd kunnen wonen, ook als zij ouder worden en de zorg verandert.

Je krijgt 24 uur per dag professionele en gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Je persoonlijk begeleider is je vaste aanspreekpunt. Daarnaast kun je altijd een beroep doen op de aanwezige begeleider(s). De begeleiding stemmen we af op jouw hulpvragen. De sfeer is veilig, gezellig en huiselijk. We eten dagelijks samen en drinken koffie met elkaar. Tijdens die momenten is er begeleiding aanwezig. Deelname aan de gezamenlijke momenten is niet verplicht. Woonlocatie Spoorzicht is een goede plek om vanuit door te stromen naar een locatie waar getraind kan worden op zelfstandiger leven in de toekomst.