Overslaan en naar de inhoud gaan

Robijn

Rotterdam

Keyenburg 119
3085 KA Rotterdam
Werk, Leer, Beleef

Een dag bij activiteitencentrum de Robijn betekent veel plezier, afwisseling en nieuwe dingen leren. Bijvoorbeeld in het atelier of tijdens groepsactiviteiten. Je kunt hier werken, leren en beleven op een manier die bij jou past.

Je kunt hier terecht als je een verstandelijke beperking hebt, eventueel in combinatie met ouderdomsproblematiek of een fysieke beperking.
De activiteiten zijn individueel of in een groepje. Je maakt mooie dingen in het atelier, doet mee met zoetigheden bakken, muziek maken, snoezelen, deelnemen aan de dagopening met een Bijbelverhaal en nog veel meer. Wist je dat hier ook regelmatig een beautyochtend wordt gehouden, we regelmatig uitjes maken en dat robot Sara ook vaak meedoet aan onze activiteiten?


Indicatie

Om in aanmerking te komen voor dagbesteding op de Robijn is een dagbestedingsindicatie nodig.

Doelen
De begeleiding bepaalt samen met jou de doelen waar je aan wilt werken. Ze helpen jou om meer zelfvertrouwen te krijgen, nieuwe (sociale) vaardigheden te leren en plezier te hebben in je werk.

Ik probeer vanuit Gods liefde naar de cliënten te kijken. Het geloof helpt mij om telkens weer te realiseren dat we in Gods ogen allemaal gelijk zijn.

Begeleider Doina
Begeleider Doina