Overslaan en naar de inhoud gaan

Oogstlaan

Puttershoek

Oogstlaan 18
3297SK Puttershoek
Een plek om te wonen
Gebouw Oogstlaan

Woonlocatie de Oogstlaan vind je in Puttershoek, in het prachtige landschap van de Hoeksche Waard. Hier kun je wonen als je een licht verstandelijke beperking hebt in combinatie met ernstige gedragsproblemen of psychiatrische problemen. Hier kun je jouw gewone leven zoveel mogelijk oppakken en je zelfredzaamheid vergroten. Je gaat naar school of naar je werk en binnen een veilige omgeving ga je aan de slag met jouw talenten.  

Er zijn vier woongroepen voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar: Bron, Rots, Boom en Weg. Elke groep heeft zeven grote kamers met eigen sanitair. Er is een gezamenlijke woonkamer en in de keuken worden elke dag de lekkerste maaltijden klaargemaakt. Buiten is een terras waar je fijn kunt ontspannen. De begeleiding zorgt voor structuur en veiligheid zodat jij je goed kan ontwikkelen. Je krijgt een eigen mentor en samen stellen we doelen vast waar je aan gaat werken. ’s Avonds worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals sporten, muziek maken, Bijbelstudie of creativiteit.

De Oogstlaan ligt in een nieuwe wijk van het rustige dorpje Puttershoek. Sportscholen, kerken en winkels zijn op loopafstand. In de omgeving van het dorp kun je fietsen, vissen en heerlijk sporten in de natuur. Puttershoek ligt tussen Rotterdam en Dordrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Keuken Oogstlaan