Overslaan en naar de inhoud gaan

Keyenburg

Rotterdam

Keyenburg 155
3085 KA Rotterdam
Werk, Leer, Beleef
Een plek om te wonen
Keyenburg

Woonlocatie de Keyenburg ligt in Rotterdam-Zuid, in een rustige, groene woonwijk. Er zijn vier groepen voor in totaal veertig bewoners en er is een centrum voor dagactiviteiten (de Robijn). Je kunt hier wonen en werken als je een verstandelijke beperking hebt. Ook als je al wat ouder bent is de Keyenburg een fijne plek waar deskundige begeleiders jou ondersteunen in het dagelijks leven.  

Woongroepen Smaragd en Diamant

Hier is altijd wat te beleven: speel samen een spel in de woonkamer of maak met de begeleider een lekkere maaltijd klaar in de keuken. Toe aan wat rust? Je krijgt een ruim appartement met woonkamer, slaapkamer, badkamer en zelfs een eigen balkonnetje. Alle appartementen zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. Zij zorgen voor structuur en werken met jou aan zelfstandigheid.

Woongroepen Saffier en Amethist

Deze groepen zijn er voor als je al wat ouder bent. Hier vind je rust, structuur en veiligheid. In je appartement met eigen badkamer heb je privacy en in de algemene woonkamer en binnentuin ontmoet je jouw huisgenoten. Met een oproepsysteem kun je altijd contact leggen met de begeleider. Verpleegkundigen en de verpleeghuisarts houden jouw medische situatie goed in de gaten. 

Omgeving
Op loopafstand van de Keyenburg liggen een bushalte en een mooi park om heerlijk doorheen te wandelen. Ook de winkels aan de Slinge, een begrip in Rotterdam, zijn op loopafstand.

Woonkamer Keyenburg