Overslaan en naar de inhoud gaan

Eikenhorst

Oldebroek

Bovenstraatweg 64
8096 PG Oldebroek
Een plek om te wonen
Werk, Leer, Beleef

Locatie Eikenhorst is een beschermde woonvorm gespecialiseerd in Autisme Spectrum problematiek en ontwikkelingsproblematiek.

Samen met behandelaars uit de GGZ bieden we jou zorg op maat. Zorg die erop is gericht om jou te helpen zo zelfstandig mogelijk in de maatschappij te functioneren. Beschermd wonen met autisme betekent op de Eikenhorst dat je een woonruimte ter beschikking krijgt en vanuit deze plek wordt geholpen dagritme te ontwikkelen.

We helpen je samen met onze activeringscoaches om het dagelijks leven in te richten. We kijken naar mogelijkheden zoals opleiding, dagbesteding of werken. Je kunt ook aansluiten bij gezamenlijke activiteiten. De begeleiders stimuleren je hierbij. 

Op het terrein van de Eikenhorst kun je niet alleen wonen, maar ook werken en je talenten verder ontwikkelen. Je kunt aan de slag in onze timmerwerkplaats en mooie dingen maken zoals vogelhuisjes of oude meubels opknappen voor de verkoop. Ook als je liever productiewerk doet, zit je hier goed. Momenteel werken we samen met een bakkerij en het wegen en verpakken van diverse bakmixen zou zomaar jouw werk kunnen worden. Liever buiten bezig? Dan kun je helpen bij het onderhoud van het terrein of aan de slag in de moestuin.