Overslaan en naar de inhoud gaan

Opwekking 2023

Bijzondere Mensen Tent

Van vrijdag 26 mei t/m 29 mei 2023 organiseert Opwekking haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. 

Profila Zorggroep biedt ook volgend jaar in samenwerking met Opwekking de Bijzondere Mensen Tent aan. In deze tent bieden wij een speciaal programma aan voor mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis. We zingen met elkaar, maken muziek, bidden, knutselen en luisteren naar verhalen over God. 

Opgeven deelnemers
Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier voor 2023. 

Opgeven vrijwilligers
Het is mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger. Aanmelden als vrijwilliger kan binnenkort weer via de website van Opwekking. 

Wil je meer weten? Of heb je vragen? Mail ons gerust: bijzonderemensentent@profilazorg.nl

We zien uit naar je komst! 

Bel ons

(030) 635 75 00

Ma - vr: 8:30 tot 17:00

* Geeft een verplicht veld aan

Algemene gegevens deelnemer

Gegevens aanmelder

(Bereikbaar tijdens Opwekking!)

Gebruik beeldmateriaal

Tijdens de conferentie zullen er in de Bijzondere Mensen Tent foto’s en mogelijk filmopnames gemaakt worden. Dit beeldmateriaal zal Profila Zorggroep gebruiken voor publicaties. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, dan respecteren we dat en kunt u dit hieronder aangeven.

Programma Opwekking

Welke dagdelen is de deelnemer aanwezig?

 

Profila Zorg wil tieners die mee doen aan het programma in de Bijzondere Mensen Tent ook de gelegenheid geven om op zaterdag avond en/of zondag avond naar het tienerprogramma van Opwekking te gaan (Teenzone). Dit zal een groep van maximaal 10 tieners zijn, die onder begeleiding van vrijwilligers daar naartoe zullen gaan. Dit is alleen bedoeld voor tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

Zorgbehoefte

Wordt de deelnemer opgehaald na het programma?
Zo kunnen zij de kosten voor de begeleiding in rekening brengen.